Teslan huolto

Huoltojen osalta Tesla on määritellyt autoilleen huoltosuosituksia, muttei varsinaista virallista huolto-ohjelmaa. Huolettoman sähköautoilun helpottamiseksi e-Expert on suunnitellut Teslan omiin huoltosuosituksiin pohjautuvan Tesla-huollon, jota tarjoavat kaikki e-Expert-korjaamot.

Teslan huolto-ohjelma ja huoltoväli

Sähköautoa on tavallisesti huollettava tarpeen mukaan. Teslan osalta valmistaja ei ole määritellyt ehdotonta huolto-ohjelmaa, mutta Tesla kuitenkin suosittelee tiettyjä huoltokohteita ja huoltovälejä, jotta auto pysyy luotettavana ja tehokkaana. Käytännössä suositusten mukaan on hyvä tehdä tietyt huoltotoimenpiteet vuoden tai 20 000 kilometrin välein.

e-Expert Tesla-huolto

Jotta auto pysyy luotettavana sekä turvallisena ja sähköautoilu on mukavaa, on e-Expert suunnitellut Teslan huollon tueksi e-Expert Tesla-huolto-ohjelman. Se pohjautuu Teslan omiin huoltosuosituksiin, yleisiin autoalan käytäntöihin ja teknisiin näkökulmiin, sekä huomioi Suomen sääolosuhteet. Tesla-huolto-ohjelmaan sisältyy lähtökohtaisesti tietyt toimenpiteet, mutta huolto voidaan kasata myös tarvekohtaisesti käytön ja kilometrien mukaan.

Tesla huoltosuosituksia

1. Vuosihuolto 1v / 20 tkm

2. Jarrupalojen puhdistus irrotettuna 1v / 20 tkm

3. Jarrunesteen vaihto 2v

4. Jarrulevyjen ja -palojen vaihto eteen Tarpeen mukaan

5. Jarrulevyjen ja -palojen vaihto taakse Tarpeen mukaan

6. Ilmastointihuolto 2v

7. Vetopyörästön öljyn vaihto 4v / 150 tkm

8. Jäähdytysnesteen vaihto 4v

9. Pyörän suuntauksen tarkastus ja tarvittaessa säätö (lisätyö) 1v / 20 tkm

Säännöllisellä huollolla luotettavaa, turvallista ja huoletonta Tesla-autoilua

Vaikka sähköauto monilta osin kaipaa huoltoa harvemmin kuin perinteiset polttomoottoriautot, myös sähköautoissa osat kuluvat käytön aikana. Esimerkiksi jarrut kuluvat ja likaantuvat käytössä. Sähköautojen suorituskyky ja massa voivat vaikuttaa myös alustan sekä renkaiden suorituskykyyn. e-Expert Tesla-huolto tarjoaa ratkaisun auton kokonaisvaltaiseen ylläpitoon – huolletulla Teslalla autoilu on luotettavaa, turvallista ja huoletonta. e-Expertin Tesla-huoltoon sisältyy luonnollisesti myös takuu palvelulle ja tuotteille.

e-Expert on myös Tesla-korjaamo

e-Expert-korjaamoilla on sähköautoihin erikoistunut henkilökunta ja huipputason sähköauto-osaaminen – e-Expert on myös Tesla-korjaamo. Toteutamme kaikki huollot ja korjaukset aina ammattitaitoisesti, turvallisesti ja voimassa olevia määräyksiä noudattaen.

Varaa aika lähimmälle e-Expertille ja tuo autosi luotettavaan Tesla-huoltoon!