Expert-palvelut

e-Expert huoltaa ja korjaa kaikki autot merkistä tai käyttövoimasta riippumatta

Teemme ammattitaidolla huollot ja korjaukset kaikkiin autoihin, oli kyseessä sitten täyssähköauto, hybridi, bensa- tai dieselauto. Toteutamme korjaukset aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin myös mahdollinen tehdastakuu säilyy.

e-Expertin palvelut sähköautoille

Sähkö- ja hybridiautot vaativat korjaus- ja huoltopalveluilta uudenlaista osaamista sekä tekniikkaa. Näin korjaukset suoritetaan turvallisesti ja varmistetaan, että auto palaa korjauksen jälkeen turvallisessa käyttökunnossa liikenteeseen. e-Expertillä sähkö- ja hybridiautojen huollot sekä korjaukset toteuttaa aina korkeajänniteajoneuvojen tekniikkaan erikoistunut ammattilainen.

Sähköauton akun korjaus

Oikeanlaisella huollolla ja tarvittaessa korjauksilla sähköautot voidaan pitää toimintavarmoina pitkään. e-Expertillä on tarvittava osaaminen, tekniikka ja resurssit myös sähköautojen akkukorjauksiin. Akun vaihto sähköautoon voi olla kallis investointi, mutta monissa tilanteissa myös akun korjaaminen on mahdollista. e-Expertin sähköautoihin erikoistuneet huipputason asiantuntijat ovat laatineet turvalliset käytännöt akkujen korjauksiin ja kaikki akkukorjaukset dokumentoidaan aina e-Expert-akkukorjausprosessin mukaisesti.

e-Expert-kuntotarkastus veloituksetta sähköauton huollon tai korjauksen yhteydessä

Teemme kaikkiin e-Experteille tuleviin sähkö- ja hybridiautoihin veloituksetta e-Expert-kuntotarkastuksen. Sen avulla saat lisätietoa autosi korkeajännitejärjestelmän yleisestä kunnosta, korkeajänniteakun kunnosta ja ajoneuvon sähköturvallisuudesta. Käymme kuntotarkastuksen tulokset yhdessä läpi ja saat tarkastuksesta mukaasi lomakkeen, josta käy ilmi tarkastetut kohteet ja havainnot, sekä suosituksemme mahdollisista jatkotoimeniteistä.

Sähköauton akun kuntotestaus

Joissain tilanteissa on järkevää selvittää, missä kunnossa sähköauton akku on. Akun kunnon selvittäminen palvelee esimerkiksi myyntitilanteessa sekä auton myyjää että ostajaa. On tärkeää tietää, mitä on odotettavissa, jos sähköauton akkutakuu on jo umpeutunut.

e-Expert-korjaamot tarjoavat ainoana Suomessa sähköauton akun kuntotestauspalvelua, jolla voidaan selvittää hyvinkin tarkasti, mikä akun nykyinen kapasiteetti on. Kuntotestauksessa käytämme laadukkaita AVILOO-testauslaitteita. Testin jälkeen saat akun kunnosta kertovan raportin sekä asiantuntijamme analyysin siitä, mitä raportin tulokset käytännössä tarkoittavat ja tarvittaessa suositukset mahdollisista jatkotoimenpiteistä.