Sähköauton akun korjaus

Akku on sähköauton kallein komponentti, ja sen vaihtaminen on kallis investointi. Aina akun vaihto ei ole ainoa vaihtoehto, vaan sähköautojen akkuja voidaan myös monessa tilanteessa korjata. Akkukorjaukset vaativat ammattimaista osaamista ja asianmukaisen jännitetyökoulutuksen, jotta työ voidaan toteuttaa turvallisesti ja auto sekä akku jäävät turvalliseen käyttökuntoon myös korjauksen jälkeen.

Osaaminen ja laitteisto sähköauton akkukorjauksiin

Akuissa ja sähköautoihin liittyvissä järjestelmissä on isot energiamäärät ja hengenvaarallinen jännite. On ehdottoman tärkeää, että korjaustyö toteutetaan turvallisesti ja sen jälkeen tehdään tarvittavat mittaukset sekä dokumentoinnit, jolloin akku on turvallisessa käyttökunnossa myös korjauksen jälkeen.

e-Expert-korjaamoilla on sähköajoneuvotekniikkaan kouluttautunut henkilöstö sekä ajanmukainen tekniikka, ja näin ollen hyvä valmius toteuttaa akkukorjauksia ammattimaisesti sekä turvallisesti. e-Expertin sähköautoihin erikoistuneet asiantuntijat ovat laatineet turvalliset käytännöt akkujen korjauksiin ja akkukorjaukset dokumentoidaan aina e-Expert-akkukorjausprosessin mukaisesti.

Voiko sähköautoni akun korjata?

Monissa tapauksissa sähköauton akun korjaaminen on mahdollista, eikä akkua tarvitse välttämättä vaihtaa uuteen. Myös akun kunnon tutkiminen ja selvittäminen on mahdollista. Me e-Expert-korjaamoilla teemme sähköautojen akkujen kuntotestauksia ja akkujen korjauksia. Jos olet epävarma, onko sähköautosi akku mahdollista tai järkevää korjata, ota yhteyttä lähimpään e-Expertiin ja selvitetään sähköautosi akun kunto. Ammattilaisemme tutkivat sähköautosi akun kunnon ja tekevät suositukset jatkotoimenpiteistä.

Miksi sähköauton akkukorjaus e-Expertillä?

  • Akun vaihto on kallis investointi, monesti akun korjaus on mahdollinen ja edullisempi ratkaisu
  • e-Expertit ovat sähköajoneuvotekniikkaan erikoistuneita ammattilaisia
  • e-Experteillä on huippuasiantuntijoiden laatimat turvalliset käytännöt akkujen korjauksiin
  • Akkukorjaukset dokumentoidaan aina e-Expert-akkukorjausprosessin mukaisesti
  • e-Experteillä on asianmukainen tekniikka ja tekninen tuki, jonka sähköajoneuvotekniikan asiantuntijat ovat Suomen kärkikaartia

e-Expert-tarkastus veloituksetta sähköauton huollon tai korjauksen yhteydessä

Kaikkiin e-Experteille tuleviin sähkö- ja hybridiautoihin tehdään veloituksetta e-Expert-kuntotarkastus. Saat tärkeää lisätietoa sähköautosi korkeajännitejärjestelmän kunnosta, akun kunnosta ja ajoneuvon yleisestä sähköturvallisuudesta. Kuntotarkastuksen tulokset käydään yhdessä läpi ja saat tarkastuksesta mukaasi lomakkeen, josta selviää tarkastetut kohteet ja havainnot, sekä mahdolliset suositukset jatkotoimenpiteistä.